| Contact | Route | Voorwaarden One PM | Partner login |
Home  | Project dienstverlening  | Wie is One PM  | Specials  | Partners  | Nieuws  |
 

Partners van One PM

Zonder de juiste partners ben je nergens. Ook One PM kan en wil niet zonder. One PM is sinds haar oprichting actief op zoek geweest naar de juiste partners. Partners waar One PM waarde toevoegt en vice versa. Partners die opereren op gebieden waar One PM wil opereren en partners die qua kwaliteit en ambitie aansluiten bij One PM.
Op alfabetische volgorde...


Arlande Change- en project professionals.

Hooggekwalificeerde professionals op het gebied van verander- en projectmanagement. Bij de top 500 van Nederlandse bedrijven regisseert Arlande veranderingen en helpt bij de uitvoer van complexe projecten. One PM versterkt Arlande op het gebied van E-business, Cross Media en Prince2 Projectmanagement.
Project en change Partner Arlande
Finance Partner DPA

DPA Flexprofessionals.

DPA heeft een leidende positie in het detacheren van interim-professionals met name op het gebied van Finance. DPA is sterk aanwezigheid in de disciplines Supply Chain, Banking & Insurance, HR, Young Professional en Werving en Selectie. One PM helpt en adviseert de klanten van DPA op het gebied van Internet en Cross Media.

Informaat User Experience.

Informaat ontwerpt websites die mensen graag gebruiken. Websites die relevant, bruikbaar, geloofwaardig en attractief zijn. Websites die aan de verwachtingen van de gebruiker beantwoorden en, beter nog, hun verwachtingen overtreffen. Websites dus, die een goede user experience opleveren. One PM assisteert Informaat door het managen van complexe user experience projecten voor klanten van Informaat.
User experience partner Informaat
Marketing Partner VODW

VODW Marketing professionals.

Experts in het realiseren van duurzame groei door het bedenken, ontwikkelen en doorvoeren van vernieuwende marketingconcepten. Innovatie is daarbij een vereiste om nieuwe marktmogelijkheden te creŽren en te benutten. One PM helpt door gedegen projectmanagement kennis en ervaring. One PM assisteert door de inbreng van Internet en Cross Media expertise.

Freelance collega's

Tijdens de uitvoering van werkzaamheden kom ik steeds vaker collega freelancers tegen. Logisch natuurlijk want het werken met freelance krachten kent vele voordelen. Hieronder een overzicht van de freelance collega's waarbij de samenwerking zeker voor herhaling vatbaar is.


Lammert Postma

Eigenaar van Beasty Bytes ontwerpt interactie die de klant begrijpt, verrast, graag gebruikt, nieuwe mogelijkheden laat begrijpen, vanzelfsprekend vindt en aanspreekt.

Stefan Warringa

Eigenaar van Intreq is gespecialiseerd in het integreren van agile principes en best practices binnen meer gedisciplineerde methodes als Prince2 en het Unified process. Stefan combineert het beste van gedisciplineerde software ontwikkelingsmethoden met al het goede van agility.

 
© One PM 2009
I am one, I am PM
Projectmanagement is mensenwerk!
"ProjectManagement
           is mensenwerk"
One PM, Puur ProjectManagement